Vaskakas Sörfőzde

vaskakas sörfőzde

A Vaskakas Sörfőzdét azért hozták létre, hogy új ízekkel és élményekkel lepjék meg a sörkedvelőket. Küldetésüknek tekintik a kisüzemi sörfőzés gasztronómiai kultúrájának népszerűsítését, ezért is adnak a söreinknek egyedi karaktert és egyéniséget, mindig szem előtt tartva, hogy átlépjék a megszokottság határait.

A Vaskakas Sörfőzdében mindig arra törekednek, hogy ne csak egy terméket adjanak a fogyasztóknak, hanem egy életérzést, pozitív hozzáállást, amit ők sörben tudnak leginkább kifejezni.

 

Programok:

 

Látogass el a sörfőzdébe, nézz be a kulisszák mögé, ízleld meg a Vaskakas söröket és érezd jól magad! Limitált sörújdonságok, sült kolbász, jó hangulat garantált!

E napon több turnusban indítanak főzdelátogatásokat is.

A főzdetúrák ingyenesek, de a létszámkorlátok miatt érdemes regisztrálni!

 

2021. június 5. 12:00 – 21:00 Vaskakas Sörterasz

 

Győrújbaráton déltől nyitják meg sörpultot, ahol 6 féle csapolt sörből válogathatsz! A már jól ismert Vaskakas sörök mellett csapra kerül két szezonális sör is!

  • Zöldteával ízesített APA – Altenburg Tea Party: A klasszikus kínai tea élénkzöld ízkaraktere szépen harmonizál a gyümölcsös, citrusos komlókkal, létrehozva egy meglepően könnyed, világos, frissítő sört.
  • New England IPA – Crazy Hop Cat: Szanaszét komlózott sörünk megjelenése fátyolos, kortyérzete sűrű és krémes, már-már dzsúszos, mint egy frissen facsart gyümölcslé.

Ezken kívül sörpárlattal, üdítővel, ásványvízzel, palackos sörökkel készülnek. Palackos sörökből vásárlási lehetőséget is biztosítanak.

 

Az igazi magyar street fooddal, a sült kolbásszal vár a Lassú Disznó

 

A Lassú Disznó Street Food elhozza az igazi magyar street food-ot, a sült kolbászt, ami friss kenyérrel, kovászos uborkával és mustárral az igazi! Egy adag sült kolbász kb. 25 dkg, így biztosan senki sem marad éhes!

 

Ha csak söröznél, regisztrálni nem kötelező, de a sörfőzdének sokat segítenél az előkészületekben, ha megtennéd!

Ott leszek a Vaskakasnál!

 

Főzdetúrák a sörfőző mesterrel

 

Az üzemlátogatások során megismerkedhetsz a sörgyártás folyamatával, eszközeivel, betekinthetsz egy kisüzemi sörfőzde életébe és találkozhatsz a sörfőzőkkel. A nap folyamán két turnust indítanak. Egy túrán max. 20 fő vehet részt. Az üzemlátogatáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A főzdetúrán kérik a maszk viselését, illetve az oltási igazolást!

 

  • 14:00 – 14:45 Főzdetúra

Regisztrálok a főzdetúrára!

 

  • 16:30 – 17:15 Főzdetúra

Regisztrálok a főzdetúrára!

 

 

Cím:

9081 Győrújbarát, László u. 91.

Web:

vaskakas.com

Facebook:

facebook.com/vaskakassorfozde

 

Galéria