Szent András Sörfőzde

szent andrás sörfőzde

A közel három évtizede működő Szent András Sörfőzde modernizálása 2014-ben kezdődött el. Új dizájn, új ötletek és rengeteg izgalmas sör érkezett, melyek hagyomány és tradíció nevében, a megszokott típusok receptjeinek tökéletesítésével és az új trendekkel való kísérletezéssel születtek meg. Az évtized végére a Szent András Sörfőzde sörei már több díjat zsebeltek be, mint ahány év áll a főzde mögött: ezt jelzi a több mint 30 díj, legyen szó hazai vagy nemzetközi éremről, az Ország Söre Díjról, dizájndíjakról, vagy az Év Sörfőzdéje titulusáról. Mára a főzde portfóliójában közel 20 féle sörtípus megtalálható, melyet az év minden szakában főzött szezonális különlegességek egészítenek ki. Ezek a karácsonyi Esthajnal, a húsvéti Nyúlon Innen, Nyúlon Túl és egyéb egyedi sörsorozatok. A Szent András Sörfőzde legendája több mint egy negyedszázadra nyúlik vissza, de története még csak most kezdődik el…

 

Amivel a Szent András Sörfőzde várja a vendégeket:

  • Bejelentkezés nélkül óránként indul főzdelátogatás, kizárólag maszkban (Ennek ára 2000 Ft/fő, ami magába foglal egy ajándék poharat és pár helyszíni sörkóstolót egyenesen a tartályokból!)
  • A főzde shopjában különböző merch cuccokat (pólót, pulcsit, sapkát, poharat és egyéb kiegészítőket) lehet vásárolni.
  • Nem csak üveges kiszereléssel várják a vendégeket. Elvitelre és helyben fogyasztásra is lehet vásárolni 2 literes pet palackban friss Szent András söröket.

 

Cím:

5561 Békésszentandrás Szent András utca 11.

Web:

szentandrassorfozde.hu

Webshop:

webshop.szentandrassorfozde.hu

Facebook:

facebook.com/SzentAndrasSorfozde

 

Galéria