Őribird Sörfőzde

Az ŐriBird márkát 2022 tavaszán indították útjára a tulajdonosai azért, hogy a sörfőzés iránti rajongásuk gyümölcseit a nagyközönséggel is megoszthassák.

A csapat nem csupán minőségi kézműves sörök gyártását tűzte ki célul, hanem azt is, hogy közösséget építsen az italok és az Őrségi környezet szerelmesei köré. Ez megvalósulni látszik, hiszen idén tavasztól igazán autentikus környezetben várják a kraft sörök szerelmeseit: a vadonatúj ŐriBird Sörbárban öt csapról folyamatosan frissen kóstolhatók az olyan népszerű ŐriBird tételet, mint a Királyka, a Süvöltő vagy a Jégmadár, de folyamatosan jönnek majd az egyedi, csak csapolt sörként kóstolható tételek is. A sörök kóstolgatása közben a vendégek csemegézhetnek a helyi termelők legfinomabb termékeiből és élvezhetik az igazi őrségi nyugalmat.

 

Programok:

 

Május 25-én a sörfőzdében egy interaktív workshop keretében megmutatják, hogy miként készíthetitek el otthoni körülmények között is a főzde népszerű Királyka (German Pils) sörét! A program ingyenes és a tervezett kezdése 14:00 óra.

Egész nap elérhető lesz a 4+1 tételes sörkóstoló csomag, a csapon lévő tételekből, 3.900 Ft/fő áron.

 

A helyi termékekből álló hidegtálakon kívül a rendezvény napján különlegességgel is készül az Őribird:

  • Őrségi házi kolbász grillen, coleslaw salátával és friss házi kenyérrel 2.900 Ft/adag

 

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt az előzetes asztalfoglalás ajánlott!

 

Jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

  • Mácsek Attila: +36 20 377 1195
  • Mácsek Zsolt: +36 30 380 0172
  • info@oribird.hu

 

Hely:

9938 Nagyrákos, Alsószer 24.

Web:

oribird.hu

Facebook:

facebook.com/oribirdsor

 

Galéria