Monyo Brewing Co.

A MONYO Brewing-ot 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, azzal a céllal, hogy létrehozzák a kézműves sör 2.0-át, amely állandó, magas minőséget garantál. A két alapító gyakorlatilag fél év alatt a semmiből építette fel a MONYO Brewing-ot. A cél az első percekben ugyanaz volt, ami ma is: kompromisszummentes sörök gyártása a fogyasztóknak. Vallják: „A sör nem játék, minden más igen”.

A MONYO néhány év alatt kinőtte a Maglódi úti telephelyét, és egy befektető bevonásával 2020-ben kezdte építeni új, jóval nagyobb sörfőzdéjét, immár a Gyömrői úton. Az új üzem udvarában működő MONYO Land szabadtéri koncerthelyszín 2021 nyarán, az új sörfőzde pedig 2021 szeptemberében nyitotta meg kapuit.

 

Programok:

 

Gyere el hozzánk május 21-én, szombaton és éld át a MONYO életérzést az új főzdénkben!

Ez egy különleges alkalom, mert a főzdetúráink csak nagyobb csoportok és cégek számára elérhetőek, most azonban egyedül is regisztrálhatsz akár. A Nyitott Főzdék napján óránként indítunk csoportokat 14:00 és 18:00 között, a számodra megfelelő időpontot oldalt tudod kiválasztani. 14:00 és 19:00 között lehetőség van MONYO söröket kóstolgatni, merch cuccokat vásárolni és élvezni a napsütést egy sörpadon a kertben, vagy a fedett TapRoom-ban.

A MONYO főzdetúrán megmutatjuk, milyen egy regionálisan is egyedülálló főzde világa, a sörfőzés miliője és a MONYO karakterek eredettörténete! Bemászunk mindenhova és felfedjük a Bipolar Bear titkait, a Mango Hero küldetését és a MONYO mögötti arcokat.

Tematikus túrákon végigvezetünk kőbányai főzdénkben, hogy megnézhesd a sörkészítés lépéseit, kipróbálhasd, hogy East Coast vagy West Coast IPA-s vagy, esetleg azért, hogy pult alól ihass a “már rég kifogyott” tételekből: mindezt a MONYO fura világában a MONYO karakterek tolmácsolásában.

Mert a sör nem játék – minden más igen.

 

A Nyitott Főzdék Napja csomag tartalmazza:

  • 60 perces főzdetúra
  • 2 x 1dl kraft üdítőt
  • 4 x 1dl kraft sört
  • egy tál speckó MONYO chilis babot, Borissal főzve

 

A program ára: 3990 Ft.

 

Cím:

1103 Budapest, Gyömrői út 148.

Web:

monyobrewing.com

Facebook:

facebook.com/MonyoBrewingCo

 

Galéria