Monyo Brewing Co.

A MONYO Brewing-ot 2014-ben alapította Pein Ádám és Németh Anti Kőbányán, azzal a céllal, hogy létrehozzák a kézműves sör 2.0-át. Ádám vendéglátóként próbálta kiváló hazai kézműves sörökkel kiszolgálni a vendégeit a Kálvin téri MONYO-ban, Anti pedig az első házisörfőzők egyike volt az országban, később pedig gerilla sörfőzővé vált, majd

Ők ketten minden mozgósítható tőkéjüket és energiájukat megmozgatva építették fel a MONYO Brewing-ot.

Mára a MONYO magáénak tudhatja az ország legmodernebb sörfőző üzemét, és négy kontinens országaiban kóstolhatók a söreik. Az elmúlt években készítettek több mint 100 különböző fajta sört, sőt 2022 eleje óta, kraft üdítőikkel már az alkoholmentes szekciót is erősítik.

 

Program:

 

Május 25-én a MONYO Taproom és a sörfőzde 15 órától várja a látogatókat. Rengeteg MONYO sör kóstolható majd csapolt és dobozos formában, hozzájuk pedig király street food ételek választhatók. Természetesen húsos és vegetáriánus változatban egyaránt.

A Taproom 21 óráig lesz nyitva, addig mennek majd a csocsó és darts versenyek is!

 

A főzdetúrák (maximum 20 fős létszámmal) a következő időpontokban indulnak:

  • 16:00
  • 17:00
  • 18:00
  • 19:00

 

Regisztrálni előzetesen nem szükséges, a 3000 Ft-os főzdetúra jegy megvehető a MONYO webshopjában!

A sörfőzdetúra hossza kb. 45 perc, a belép pedig magába foglal két db. MONYO terméket (2 x 0,4l csapolt sör, vagy 2 x 0,33l üdítő, vagy 1 x 0,4l sör és 1 x 0,33l üdítő).

 

A sör és a fűszer szavazás

 

A Nyitott Főzdék Napján idén megválasztjuk a rendezvény legnépszerűbb sörét is, a „sör és a fűszer” kategóriában.

Kóstold meg a MONYO Brewing Co. MOJO WORKIN’24: Curry X Apricot X Lime Gose-t, és szavazz rá!

Fedezd fel ezt a különleges ízvilágú gose-t, ami egyedi módon ötvözi a hagyományos sós-savanyú sör jellegzetességeit az egzotikus fűszerekkel és gyümölcsökkel. A curry pikáns aromája, a frissítő lime savanykássága és a sárgabarack édes íze harmonikus egyensúlyt teremt. Ez a sör tökéletes választás azoknak, akik szeretik a különleges ízkombinációkat és nyitottak az új gasztronómiai élményekre. A curry, lime és sárgabarack összhangja egyedi ízélményt nyújt, amelyet a gose jellegzetes sós-savanyú karaktere tesz kerek egésszé.

Szavazok!

 

 

Cím:

1103 Budapest, Gyömrői út 148.

Web:

monyobrewing.com

Facebook:

facebook.com/MonyoBrewingCo

 

Galéria