Krenner Brewery

Sörfőzdénk Csempeszkopácson, Vas megye jelenleg egyetlen működő főzdéjeként üzemel. Otthonunk egy barátságos vendégház udvarán található. Egy sokat megélt, régi istállót újítottunk fel s nem túlzás azt mondanunk, hogy mostanra- mire az épület elkészült, minden tégláját, minden repedését ismerjük. A Krenner Brewery minden porcikájában, ízig-vérig kézműves, friss főzde. Még 1 hónap sincs, hogy megnyitottunk, így a Nyitott Főzdék Napja így számunkra nem csupán egy jó lehetőség a sok közül, hanem kezdeti időszakunk remek alkalma arra, hogy megismertessük magunkat mindenkivel, aki szereti a jó sört és szeret új helyeket felfedezni. S nem csupán a főzdénknek, hanem a söreinknek is külön-külön egyéni története van. Gyertek, fedezzétek fel velünk az ízek eme világát és egy induló, baráti vállalkozás történetét!

 

Progamok:

 

  • Sörfőzdénk udvarán 14:00-tól várjuk az érdeklődőket!
  • Óránként indítunk főzdetúrákat, melyek során bemutatjuk, hogyan is telnek üzemünkben a dolgos mindennapok, hogyan jutunk el az alapanyagok kiválasztásától, a főzésen, erjesztésen át a palackozásig. A programra előre regisztrálni nem szükséges!
  • A főzde udvarán lehetőség lesz aktív kikapcsolódásra is, pingpong, darts, óriássakk és petang játszmákkal lehet egy-egy pohár sörért egymással megmérkőzni.
  • Hogy ne maradjunk éhesek, beizzítjuk a kemencét és a smokert. Bbq húsokat és helyben sütött házi kenyeret fogunk kínálni a sörök mellé.

 

Cím:

9764 Csempeszkopács Árpád tér 3.

Web:

krennerbeer.com

Facebook:

facebook.com/krennerbeer

 

Galéria