Horizont Brewing

A Horizont Brewing története 2014-ben indult, a főzde egyike azoknak, akik a Főzdeparkban kezdtek dolgozni, és hozzájárultak a kraft sör fogalmának megalkotásához.

Vannak klasszikus ízvilágú söreik, az állandó kínálatuk mellett pedig folyamatosan jelentkeznek szezonális sörökkel is. Az üzemben modern, automatizált technológiát használnak, a legmagasabb minőségű import alapanyagokból főznek és ötvözik a tradicíonális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel.

 

Programok:

 

A Nyitott Főzdék Napja alkalmából a Horizont Brewingnál ingyenes főzdetúrák lesznek, amelyeken megismerheted a kedvenc Horizont söreid készítésének sztoriját, megnézheted, hogyan működik a főzde, és a sörökről, sörfőzésről szóló kérdéseidre is választ kapsz!

 

  • 14:00 nyitás
  • 14:00-15:00 – Happy Hour (pohár áron jár a korsó sör!)
  • 15:00-16:00 – Főzdetúra 1. turnus
  • 16:30-17:30 – Főzdetúra 2. turnus
  • 18:00-19:00 – Főzdetúra 3. turnus

 

Az ingyenes főzdetúrákra regisztrálni kötelező! Ehhez kattints ide!

 

A fentieken kívül sörpremierrel, iszonyat menő akciókkal és beerponggal is vár a Horizont!

Elviteles sör vásárlásnál él a szokásos 5+1 dobozos akció, a kőbányai, kispesti és zuglói lakosoknak pedig jár a 10 százalékos kedvezmény a csapolt sörök árából!

 

A sör és a fűszer szavazás

 

A Nyitott Főzdék Napján idén megválasztjuk a rendezvény legnépszerűbb sörét is, a „sör és a fűszer” kategóriában.

Kóstold meg a Horizont Brewing Selfish Games – My Crazy Cucumber-t, és szavazz rá!

A már klasszikusnak mondható ubilágert idén is elkészítette a Horizont. Az alap adott volt: uborka, lime, Sorachi Ace komló a menő kapros ízvilágért, és emellé tettek egy jó adag bazsalikomot! Bizony, az eredmény egy nagyon őrült, kellemesen fűszeres sör, amelynek szokásos alacsony, 4.2%-os alkoholtartalma és a mennyei ubissága megint lehetővé teszi, hogy a megterhelő nyári sörözések másnapjának enyhítő nedűje legyen.

Szavazok!

 

 

Hely:

1106 Budapest, Sörgyár utca 40.

Web:

horizontsorok.hu

Facebook:

https://www.facebook.com/HorizontBrewing

 

Galéria