Horizont Budapest

A Horizont Brewing egy 2014-ben alapított kisüzemi sörfőzde, amely jelenleg a Maglódi úti Főzdeparkban működik. A kraft mozgalom egyik élharcosaként folyamatosan fejlesztik a söreik minőségét, modern automatizált technológiát használnak, illetve a legmagasabb minőségű import alapanyagokból dolgoznak, ötvözve a tradicionális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel.

A főzdében igyekeznek olyan ízeket alkotni, amelyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés – vallják. Ismerd meg őket te is jobban a Nyitott Főzdék Napján!

 

Programok:

 

Október 2-án, 14 órától indulnak vezetett főzdetúrák a Horizont Brewing üzemébe, (10 fő feletti létszám esetén), amelyeken maximum 20 fő vehet részt, A főzdelátogatások egészen 18 óráig követik majd egymást.

A sörfőzde előtti udvarban a Billog Food Truck várja a vendégeket, illetve természetesen sörvásárlási és -kóstolási lehetőség is lesz – a Taproomban várhatóan minimum tízféle sör közül lehet majd választani.

A főzdelátogatásokhoz előzetes regisztráció szükséges!

A regisztrációhoz kattints ide!

 

A Főzdeparkon belül itt találod a Horizont Brewing-ot:

 

Megközelítés: Tömegközlekedéssel: 28, 28A, 28B, 37, 37B jelzésű villamosokkal és a 85E busszal Kocka utca megállónál kell leszállni.

 

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

horizontsorok.hu

Facebook:

facebook.com/HorizontSorok

 

Galéria