Horizont Budapest

A Horizont Brewing egy 2014-ben alapított prémium, kisüzemi sörfőzde, amely jelenleg a Maglódi úti Főzdeparkban működik. A kraft mozgalom egyik élharcosaként folyamatosan fejlesztik a söreik minőségét, modern, automatizált technológiát használnak, illetve a legmagasabb minőségű, kizárólag természetes, import alapanyagokból dolgoznak, ötvözve a tradicionális európai sörfőzési tapasztalatot a legújabb nemzetközi trendekkel.

A főzdében igyekeznek olyan ízeket alkotni, amelyek mindig tartogatnak meglepetést. Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés – vallják. Ismerd meg őket te is jobban a Nyitott Főzdék Napján!

 

Programok:

 

A Nyitott Főzdék Napja alkalmából a Horizont Brewingnél ezúttal is jelentkezhettek ingyenes főzdetúrára.

Három időpont közül tudtok választani:

 

Ingyenes főzdetúra, 15:30

 

Ingyenes főzdetúra, 17:00

 

Ingyenes főzdetúra, 18:30

 

A főzde és a kert egyébként 15 órakor nyit majd ki és egészen 22 óráig várja a vendégeket.

Lesz food truck, jó zene, szuper hangulat és sörök, ráadásul a sörfőzde különleges kedvezményekkel is készül erre a napra:

 

  • 10% kedvezmény a csapolt sörök árából kőbányai, kispesti és zuglói lakosoknak!
  • 5 + 1 akció: 6 db dobozos tétel vásárlásakor a legolcsóbbat ajándékba adják!

 

Gyümölcs és a sör szavazás:

 

A Nyitott Főzdék Napja gyümölcs és a sör közönségszavazásában keressük a legnépszerűbb magyar gyümölcsös terméket. A Horizont Budapest a Sweet Dreams Are Made of Prunest ajánlja. Klasszikus német sör, modern csavarral: füstös savanyú búzasör szilva és asztalt szilva hozzáadásával. Füstösségét tölgyfán füstölt malátával érik el, az alapsört pedig savanyítják, ezután kerül hozzá a gyümölcs. Bevállalós, meglepő és frissítően gyümölcsös.

 

Ha erre a sörre szavaznál, kattints ide!

 

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

horizontsorok.hu

Facebook:

facebook.com/HorizontSorok

 

Galéria