Hajdú Serház

A Hajdú Serház alapítója, Sánta Krisztián az Egyesült Államokban találkozott először a házi sörfőzéssel, majd hazatérve egyre többször készített söröket a saját és barátai örömére. 2016-ban szerezte meg a sörfőző mester diplomát, és még abban az évben megnyitották a Hajdú Serházat.

Szeretnék a sörfőző mesterséget újjáéleszteni Hajdúböszörményben, jó minőségű, friss és változatos sörök készítésével.

 

Programok:

 

A Hajdú Serházban 15 órától kezdődően kétóránként lesz sörfőzde bemutatás. A főzdetúrákon pedig a vendégek nem csak a sörkészítés lépéseivel, hanem a helyi maláta előállításának folyamatával is megismerkedhetnek.

Folyamatosan lehet majd kóstolni a “Hazai” marzent, ezt az 5,7 százlékos, helyi gabonából, helyben előállított malátából készült sört.

A vendégek megtekinthetik a Hajdúsági Múzeum kiállítását, Hajdúböszörmény kocsmái a 90-es években címmel.

A tervek szerint 19 órára, teraszavató főzés keretében készül el a slambuc, 20 órától pedig a Sörgyári Cappricio című filmet tekinthetik meg a vendégek.

 

További információ: +36 20 437 8237-es számon, vagy a Hajdú Serház Facebook oldalán, messengeren.

 

Hely:

4220 Hajdúböszörmény Dobó István utca 145.

Web:

hajduserhaz.hu

https://pecsisor.hu/Facebook:

facebook.com/hajduserhaz

 

Galéria