A sör és a fűszer – szavazás

 

A Nyitott Főzdék Napján idén megválasztjuk a rendezvény legnépszerűbb sörét is, a „sör és a fűszer” kategóriában.

 

SZAVAZZ MOST!

 

Ez a szavazás lezárult.

Az alábbiak közül melyik a kedvenc, fűszerekkel készülő söröd?

 

Ha szeretnél többet megtudni a sörökről, amelyekre szavazhatsz, itt gyűjtüttünk össze róluk néhány információt:

 

Cece Brewing Co. Cecei Wit

A Cecei Wit fűszeres illatával és zamatos ízével csábítja el a fogyasztókat. Szalmasárga színe és belga stílusjegyei a legjobbak közé emelik új búzasörünket, amelynek a felhasznált koriander és a citrushéjak adnak különleges aromát.

FIRST Craft Beer Night at the Seaside

A Night at the Seaside-ban a fantasztikus csokoládés-pörkölt malátás ízvilágba mandarin örvényeket gerjesztett a FIRST Craft Beer, majd meghintették egy leheletnyi tonkababbal. Így született ez a csodás, narancsos csokidesszert, amit oly szívesen kortyolgat mindenki, aki édességre vágyik!

Horizont Brewing Selfish Games – My Crazy Cucumber

A már klasszikusnak mondható ubilágert idén is elkészítette a Horizont. Az alap adott volt: uborka, lime, Sorachi Ace komló a menő kapros ízvilágért, és emellé tettek egy jó adag bazsalikomot! Bizony, az eredmény egy nagyon őrült, kellemesen fűszeres sör, amelynek szokásos alacsony, 4.2%-os alkoholtartalma és a mennyei ubissága megint lehetővé teszi, hogy a megterhelő nyári sörözések másnapjának enyhítő nedűje legyen.

MONYO Brewing Co. MOJO WORKIN’24: Curry X Apricot X Lime Gose

Fedezd fel ezt a különleges ízvilágú gose-t, ami egyedi módon ötvözi a hagyományos sós-savanyú sör jellegzetességeit az egzotikus fűszerekkel és gyümölcsökkel. A curry pikáns aromája, a frissítő lime savanykássága és a sárgabarack édes íze harmonikus egyensúlyt teremt. Ez a sör tökéletes választás azoknak, akik szeretik a különleges ízkombinációkat és nyitottak az új gasztronómiai élményekre. A curry, lime és sárgabarack összhangja egyedi ízélményt nyújt, amelyet a gose jellegzetes sós-savanyú karaktere tesz kerek egésszé.

Szent András Sörfőzde Mangós Raw IPA

Ezt a forralás nélkül készült, tehát raw IPA-t a szentandrási kreativitás és koncentrált komlózás teszi különlegessé. A sör a mangó és a modern komlók trópusi gyümölcsös jegyeivel kápráztat el, míg a habanero enyhe csípőssége a korty lecsengésében segít. Ha tetszett a Beta.36 nevű, korábbi TesztAndrás főzet, ezt is szeretni fogod, hiszen ugyanarról van szó, ám most már az állandó kínálatban is üdvözölhetjük.