Viharsarok Sörfőzde

A Viharsarok Sörfőzde kézműves látványsörfőzde, ami azt jelenti, hogy a vendégtérből valóban beláthatunk az üzembe, de az érdeklődők – előzetes egyeztetést követően, vezetéssel – be is mehetnek oda, ahol a sörök készülnek.

A sörfőzde éttermében nagy hangsúlyt fektetnek a sörökhöz tökéletesen illeszkedő ételekre, jó időben pedig nem csak a két szintes belső tér, hanem a hangulatos terasz is várja a vendégeket.

 

Programok:

 

A Viharsarok Sörfőzde és Beer Corner Étterem egyedülálló gasztroélménnyel készül a Nyitott Főzdék Napjára!

Vezetett főzdetúrák az alábbi időpontokban indulnak:

  • 13:30
  • 15:00
  • 17:00
  • 19:00

Előzetes regisztráció nem szükséges, részvételi szándék jelzése a Beer Corner Étterem telefonszámán (+36 66 653 697) lehetséges!

 

Főzde csomagok:

 

Főzde csomag: mely tartalmazza a vezetett főzdelátogatást, valamint 3 pohár Viharsarok sört, az aktuális csapon levő kínálatból. Ár: 1500 Ft

Gasztro sörélmény csomag: mely tartalmazza a vezetett főzdelátogatást, 2 pohár Viharsarok sört és a Beer Corner főszakácsa által megálmodott Green Blast (zöld robbanás) kézműves hamburgerünket – „Rozéra sült szaftos marhasteak-burger (180g), rukkolával, IPÁS zöldborsmártással, vörös cheddarral és sült hagymakarikával”, illetve 1 db 0,3 l-es Corner sörös korsót. Ár: 5 000 Ft

A résztvevők kényelmét szolgálja az étterem ingyenes buszjárata, amely 13.00 órától óránként közlekedik a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont és a Beer Corner Étterem és Viharsarok Sörfőzde között.

Viharsarok sörök és ajándéktárgyak az étteremben megvásárolhatóak!

 

Cím:

5700 Gyula, Almássy Kálmánné tér 1.

Web:

beercorner.hu

Facebook:

facebook.com/corner.viharsarki.sernevelde

 

Galéria