Vandál Brewing

A Vandál Brewing sörfőzdéje Martonvásár szívében helyezkedik el, és várja a vendégeit széles sörkínálattal. Söreik saját receptek alapján szűrés és pasztörizálás nélkül készülnek el

Jelenleg tízféle sört készítenek, kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus stílusú sörök is, mint a pilseni, és újhullámos társaik is képviselik magukat, mint az IPA, APA, vagy az IPL.

 

Programok:

 

Október 10-én a Vandál Brewingnél is lesz főzdelátogatás a sörfőzőmesterrel, két turnusban: 14:00-tól és 18:00-tól, amely magában foglalja három pohár főzdefriss Vandál sör kóstolását, ráadásul a feliratozott poharat ajándékba adják!

A főzdelátogatás díja: 2500 Ft/fő. A jelentkezéseket turnusonként 12 főben limitálják. A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A regusztrálcióhoz kattints a linkre!

Ha pedig a főzde megnézése után kedved támad kiülni a Vandál Brewing teraszára, a Nyitott Főzdék Napján a Für Elise Bisztró a sörökhöz passzoló ajánlattal, és a sörkóstoláshoz falatkákkal is készül, emellett pedig izgalmas nyereményjátékokkal is várják majd a vendégeket!

 

Cím:

2462 Martonvásár, Emlékezés tere 5,

Web:

vandalbrewing.hu

Facebook:

facebook.com/Vandál-Brewing

 

Galéria