Vandál Brewing

A Vandál Brewing sörfőzdéje Martonvásár szívében helyezkedik el, és várja a vendégeit széles sörkínálattal. Söreik saját receptek alapján szűrés és pasztörizálás nélkül készülnek el.

Jelenleg tízféle sört készítenek, kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus stílusú sörök is, mint a pilseni, és újhullámos társaik is képviselik magukat, mint az IPA, APA, vagy az IPL.

 

Programok:

 

A martonvásári Vandál Brewing sörfőzde is megnyitja kapuit június 5-én az érdeklődők előtt!

Amire számítani lehet:

Sörfőzdelátogatás több turnusban, limitált létszámmal, sörfőzőmesterünkkel és a legtöbb sör megalkotójával, Petivel

Részletek: 5000 Ft/fő a belépő, mely tartalmazza 2 főzdefriss sör kóstolását, egyedi feliratozott Vandál Brewing pohárból, a kb. 3/4 órás látogatás után, mely alatt szakszerű, izgalmas és bennfentes infókat tudhatsz meg a sörfőzés folyamatáról, a végén pedig egy kvízt is kitölthetsz. (A helyesen válaszolók sörnyitó hűtőmágnest nyernek a kedvenc Vandál sörük feliratával!)

  • + 500 Ft-ért egyedi feliratozott Vandál pohár vásárolható (csak a jegy mellé)
  • + 1500 Ft-ért 3-as díszcsomagos pakk vásárolható az általad választott sörökkel (csak a jegy mellé)
  • A látogatók automatikusan részt vesznek egy nyereményjátékban, amelyben egy 2 fő részére szóló foglalást nyerhetnek a Ludwig Hotelbe (mely a sörfőzdével egy épületben található), egy bisztró vacsorával együtt a Für Elise-ben!

A főzdelátogatás jelentkezéshez kötött!

A jelentkezéshez kattints ide!

Sörkóstolás a bisztróban: Sörjegy vásárolható: 5×0.5dl sör kóstolását tartalmazza

Sörpárlat kóstolás: Ismerkedj meg a Vandál Brewing legújabb családjával, a sörpárlatokkal, melyek saját söreikből készülnek! Háromféle, választható párlat kóstolható (0.4 dl) a kedvenc söreidből készült whiskykből!

Sörvacsora vagy ebéd: Délelőtt érkezel éhesen? Vagy délután maradnál még egy kicsit a bisztróban felidézni az élményeket? A Für Elise séfje Vandál sörökkel párosított ételei közül választhatsz!

 

Cím:

2462 Martonvásár, Emlékezés tere 5.

Web:

vandalbrewing.hu

Facebook:

facebook.com/Vandál-Brewing

 

Galéria