The Beertailor

the beertailor

Szabó Gábor a THE BEERTAILOR tulajdonosa megvalósította régi álmát. Szeretett volna egy olyan prémium kraft sörmárkát létrehozni, ami megállja a helyét Magyarországon és akár külföldön is. Ez neki nem csupán csak egy befektetés a sok közül, hanem egy hobby, sőt még a szakmát is kitanulta mielőtt belefogott volna a főzde megvalósításába. Az első munkahelye egy sörfőzdében volt, még a 90-es évek végén, és már ott beleszeretett a szakmába.

A név a családnévből és a receptek kitalálásából, „szabásából” ered: SÖR-BEER, SZABÓ – TAILOR. A gyerekkori emlékek csak megerősítették a márka elnevezését és a teljes logó kialakítását! Az édesanyja sokat varrt egy Singer varrógépen a tulajdonos gyerekkorában a konyhájukban, emiatt természetesen egy varrógéppel lett teljes a logó. A szlogen a „What’s Your size?” lett. Mekkora a méreted? A szabónál ez az első kérdés, ha ruháról van szó. Neked mekkora a méreted? (pohár, korsó?)

A sörök címkéin a szabó mesterséghez használt kellékek jelennek meg piktogramként. Jelenleg az alábbi 6 féle sör kapható, de hamarosan bővül a család PILSNER – gyűszű; WIT – biztosítótű; APA – cérna; IPA – gomb; RED ALE – olló; PORTER – varrógép olajozó; CHERRY – tűk és gombok.

 

Programok:

 

A THE BEERTAILOR sörfőzde 2020. október 10-én, indulása óta először, megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. Ha érdekel, hol és hogy készülnek söreink, rajongsz a modern sörfőzési technológiákért vagy egyszerűen csak megkóstolnád Magyarország legújabb sörfőzdéjének termékeit, nálunk a helyed!

  • Ingyenes sörfőzde látogatás
  • Egyedi kóstolópohár
  • Kedvezményes sör és kiegészítő vásár (alátét, pohár) – melynek fizetése kizárólag bankkártyával lehetséges
  • Csocsó asztal, beerpong
  • Egész nap street food ételek
  • Hideg sör, frissítő italok

Kérjük a vírus helyzetre való tekintettel csak teljesen egészséges állapotban jelentkezzen túránkra, a zárt helységekben maszk viselése kötelező!

 

Cím:

2142 Nagytarcsa, Nádas út 2. (Panna Cocktail)

Web:

thebeertailor.com

Facebook:

facebook.com/thebeertailor