A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával.
A Rizmajer Sörfőzdében 1994-es alapítása óta számos fejlesztésre került sor, technikai újítások egész sorát vezették be, egy dologban azonban a Rizmajer sosem ismert kompromisszumot: a sör minőségében. A klasszikus Rizmajer sörök – világos, konyakos meggyes, rumos szilvás, stb. – gyártása mellett rendre különleges ízekkel és ízkombinációkkal lépnek színre.
Azért, hogy a kézműves sörök kedvelői autentikus környezetben fogyaszthassák a Rizmajer Sörfőzde különlegességeit, 2012 júniusában nyitották meg csepeli sörházukat, 2017 februárjától pedig már a Budapest szívében, a József körúton is megkóstolhatják a sörkedvelők a Rizmajer különlegességeit.
Programok:
A Rizmajer Sörfőzde jó idő esetén sörkóstolással egybekötött kerti partival várja a vendégeit, amely során egy pohár sörre mindenki a vendégük! Sörkorcsolyának pedig kemencében sült pogácsa készül!
A Nyitott Főzdék Napján szuper akciós áron lehet majd elvitelre söröket vásárolni, ezen kívül, alkoholmentes fickósör kóstolóval is készülnek, valamint bemutatják a vadonatúj Simcoe cseh lágerüket is!
A kóstolók után pedig jöhet a „Levezetés” a Sörházban”!
Cím:
1212 Budapest, Szebeni utca 16.