Nopara GyógySERtár

A Nopara GyógySERtár sörfőzde, söröző, étterem és apartman egy helyen, Tisztafüreden, ahol változatos felső- és alsóerjesztésű sörök mellett nagyszerű ételekkel is várják a látogatókat.

 

Programok:

 

Ha főzde napok akkor a Tisza-tó fővárosa is felkerül újból magyarországi sörtérképre! Sok szeretettel várják újból a vendégeket NOPARA gyógySERtár teraszán!

Vendégek:

Tiszaörsi tarhonya”TÜNDÉREK”

Ahogyan az ismert gasztroblogger, Mautner Zsófi nevezte el őket, és nem véletlenül! Tiszafüredre viszik saját készítésű tésztáik mellett kecskesajtjaikat is. És hogy mindez hogyan mutat a konyhában? Erre a legjobb példa az lesz, ha megkóstoljátok! Ugyanis főzni is fognak , mégpedig kétféle meglepetéssel is készülnek!

Lesz lecsós csirkemájas csusza és copfocska tészta főzés nélküli paradicsomkrémmel.

 

LIPPAI pálinka manufaktúra

Ha valaki meg tudja mondani miből nem készült még pálinka, vagy párlat a testvérek lepárlóján, azt vendégül látják egy sörre! Ők a saját NOPARA gyógySERtár részére főzött GIN-jüket kínálják majd.

 

Mészáros Pincészet (Szekszárd)

A szervezők gondoltak a sört kevésbé szeretőkre is ezzel a szekcióval. A közkedvelt borászat fehér, rosé és vörös borai is megtalálhatók lesznek ezen a napon is a gyógySERtárban!

 

Tátra Tea

Igazi kuriózumként fog felvonulni teljes repertoárjával a TATRA TEA kizárólagos importőre a PREMIUM Drinks. Lesznek kvíz játékok különféle nyereményekkel, és sok sok meglepetés!

 

A főzdében pedig kóstolható és vásárolható lesz a Nyitott Főzdék Napja hivatalos söre, természetesen lesznek főzdetúrák, 6 csapon kapható majd NOPARA sör, és a NOPARA egyik legkedveltebb ételével, a tépett malachússal, tésztával és sajtforgáccsal is készülnek!

 

Cím:

5350 Tiszafüred, Petőfi Sándor utca 29.

Web:

noparamenu.webdone.hu

Facebook:

facebook.com/noparagyogysertar

 

Galéria