Nopara GyógySERtár

A Nopara GyógySERtár sörfőzde, söröző, étterem és apartman egy helyen, Tisztafüreden, ahol változatos felső- és alsóerjesztésű sörök mellett nagyszerű ételekkel is várják a látogatókat.

 

Programok:

 

A tavalyi fõzdenapokhoz hasonlóan idén is új sörrel, sőt, sörökkel jelentkezik a NOPARA gyógySERtár! Az egyik egy belga saison, amelyet a Chillout csapatának alapötlete receptje alapján készítettek el közösen. Irány Tiszafüred és kóstoljátok meg, hiszen nem fogtok csalódni: a tavalyi kollab sörük, a Fele-Más NEIPA is hamar elfogyott. A sörfőzde vörös söre, a Lenin(ale)Él) nevének kötelezvényeként, egy sörkóstolós este után kapott névvel: Tekerj(ale)-Éé névvel illetik legújabb főzetüket!

Az újranyitás után pedig – a fogyasztók kérésére – az alkoholmentes változatok készítésébe is belevágott a sörfőzde. A Nyitott Főzdék Napján debütál a Forte 44 láger, valamint a NOPARA meggyes sörének alkoholmentes változata is!

A jól megszokott csapaton ezúttal sem változtattak: az udvaron üdvözölhetjük a poroszlói Füzes Sajtműhelyt, remekbe szabott sajtjaikkal , és sajtból készült desszertjeikkel, illetve a Lippai testvéreket, akik elkészítették NOPARA gyógySERtár saját ginjét! Mellettük pedig a szekszárdi Mészáros Pál Pincészetét is üdvözölhetik a vendéget, akik többet között a fehér kadarkájukkal próbálják meg felfrissíteni a fõzdébe ellátogató vendégeket!

Természetesen lesz főzdetúra is, ahová ajánlott a bejelentkezés, amit a honlapon , vagy a sörfőzde Facebook oldalán lehet megtenni. A túra ára, négyféle sör kóstolásával, főzdelátogatással és logózott pohárral 3400 Ft/fő!

A NOPARA tűzoltó autója betöltötte az 50. életévét, ennek ellenére az udvaron hatféle sört csapolnak majd belőle, a gasztronómia terén pedig főszerepben a pulled pork lesz!

 

Cím:

5350 Tiszafüred, Petőfi Sándor utca 29.

Web:

noparamenu.webdone.hu

Facebook:

facebook.com/noparagyogysertar

 

Galéria