Kecskeméti Sörmanufaktúra

kecskemeti sormanufaktura

A 2005-ben alapított Kecskeméti Sörmanufaktúra célja, hogy felélessze a város sörtermelésének hagyományait, melyeket Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából.

Söreik egy része hagyományos receptek szerint készült. Ezeket egész évben készítik, illetve követik a trendeket is, modern, újhullámos söröket is késztenek, limitált mennyiségben.

 

Programok:

 

A Kecskeméti Sörmanufaktúra a lokálpatriotizmus jegyében kitárja kapuit minden sörbarátnak, és érdeklődőnek. Ingyenes üzemlátogatásokkal visz bele a főzde mindennapjaiba, és a sörfőzés rejtelmeibe minden kíváncsiskodót. A látogatás előtt.. közben.. vagy után lehetőség lesz végig kóstolni az EXTRA FRISS söreiket. Egy pár régi új sörökkel is kecsegtetnek, mint például NEAPA, IRISH STOUT, de lesz sörpremier is.

Senki nem marad szomjas az garantált, de hogy éhes se, az is biztos. Kolbászokat grilleznek a helyszínen, de ha valaki többre vágyik a Sörházukból tud rendelni a város legjobb hamburgereiből, és pizzáiból.

Az ízlelőbimbók mellett a füleinknek is kedveznek az este folyamán. 20 órától akusztikus koncertre hívták el a Heavenhike zenekart, akik Bajáról utaznak hozzájuk egy jazz-funk estre. A funkot, rockot, hip-hopot mixelő bajai Heavenhike bólogatós, táncolós – fogós riffekre, elszállós gitártémákra, pattogós basszusra és groove-os dobjátékra – alapozó alternatív zenéje “odamondogatós”, kritikus, önreflexív dalszövegekkel, és popos énekdallamokkal párosul. Épp annyira underground, mint amennyire mainstream.

Heavenhike

 

Cím:

6000 Kecskemét, Platter János utca 5.

Web:

kecskemetisor.hu

Facebook:

facebook.com/kecskemetisor

 

Galéria