Karl Microbrewery

A Karl Mikro-Sörfőzde és Bisztró Mecseknádasdon található, egy klasszikus borospince és présház falai között. Egy-egy főzet csupán 100 liter, a szortimentet tekintve pedig az évi akár többszáz féle sör előállítása is jellemző, az alap lágerektől a fahordós érleléssel készített sörökön át, egészen az igazi extrém különlegességekig.

A főzdét és a hozzá tartozó bisztrót és vendéglátóteret csodálatos természeti környezet veszi körbe. A helyszín nem csak a sörért rajongó vendégeknek kedvez, például saját sör készítéssel vagy élmény-sörfőzéssel, de esküvők, csapatépítők és más zártkörű rendezvényeknek is otthont ad.

Igazi kötetlen, családias és relaxáló hely, ahol mindig szeretettel várják a vendéget!

 

Programok:

 

A mecseknádasdi Karl Mikro Sörfőzde Október 10-én, 10.00 órától nyitja meg kapuit a látogatók előtt, a Nyitott Főzdék Napja alkalmából.
10.00 órától betekinthettek a sör főzés folyamatába. Kóstolhattok különböző féle malátákat és megismerkedhettek a sörfőzés alapanyagával. 15 féle szűretlen sörből kóstolhattok, illetve 12 féle szűretlen, palackozott Karl sörből lesz lehetőség vásárolni.

Előre bejelentkezéssel kérhető lesz üzemlátogatással egybekötött sörkóstoló, amiről a bejelentkezés alkalmával részletesen tájékoztatnak.
Ha megéheznétek vagy csak, hogy legyen, ami felszívja a sört, helyben sütött lepénykenyérrel és rozmaringos-olajos mártogatóssal valamint sváb kolbászmártással és hozzá házi készítésű kenyérrel várják a vendégeket!

A környéken lehetőség van kirándulásra, csodás környezetben, amihez akár biciklit is bérelhettek. (Bringabérlés ezen a számon: +36 70 369 7803) Fedezzétek fel Mecseknádasd mellett Óbányát és Kisújbányát is! Kedvcsináló a kiránduláshoz ezen és ezen a linken érhető el!

 

Asztalfoglalás és bejelentkezés:

+36 70 424 99 89
moni@karlbeer.com

Szállást a sörfőzde a Bagolycsárda és Panzióban tud biztosítani. Érdeklődni itt lehet:

+36 20 585 8584
uzletvezeto@karlbeer.com

 

Cím:

7695 Mecseknádasd, Nap utca 1.

Web:

karlbeer.com

Facebook:

facebook.com/karlmicrobrewery

 

Galéria