Kapucinus Sörfőzde

A magyarhertelendi Osterbräu rendszerű Kapucinus Sörfőzde, már több mint 20 éve (1994 óta) készíti söreit, a német tisztasági törvény (Reinheitsgebot) előírásait figyelembe véve.

A sörfőzde tulajdonosainak célkitűzése a microsörfőzde technológián alapuló minőségi termelés, a legjobb alapanyagok alkalmazásával. Alsóerjesztésű söreiket nem pasztörizálják és csapolt formában, valamint palackozva is értékesítik a magyarországi sörpiacon.

A termékeikre jellemző rövidebb eltarthatóságra (8-30 nap) értékként tekintenek, mivel azok így garantáltan frissek. „Így tudunk fogyasztóinknak olyan íz-hatással kedveskedni, melyet a mai multinacionális világban egyre kevésbé találhatunk meg” – vallják.

 

Programok:

 

A Magyarhertelendi Kapucinus Sörfőzdénél október 10-én 14 órától, 10 -15 fős csoportokban fél óránként indul főzdelátogatás. (A sörfőzde mindenkit arra kér, hogy vigyen magával maszkot és az üzem területén viselje azt! A kerthelyiségben nem kötelező.)

A 12 féle Kapucinus sör mellett sörpárlatokkal, zenével és kötetlen beszélgetéssel készülnek. Megismerkedhetsz a sörfőzés rejtelmeivel, a sörtörténelemmel, bemutatják Magyarhertelendet, a környék látnivalóit, miközben kemencében sült finomságok, házi kolbászok, pogácsák, langallók készülnek, a magyarhertelendi Csuporka manufaktúra pedig ínycsiklandó sajtokkal, szörpökkel és tejtermékekkel vendégeskedik a sörfőzde udvarán.

A kerthelyiségben csapolt Kapucinus sörökből lehet majd fogyasztani, de elvitelre is lehet vásárolni üveges, illetve PET palackos kivitelben.

Asztalfoglalás:

Cím:

7394 Magyarhertelend, Rákóczi utca 16.

Web:

kapucinus-sor.hu

Facebook:

facebook.com/kapucinusbeer.hu