HopTop Brewery

A HopTop Brewery 2015-ben kezdte meg a működését. Kezdettől fogva azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszumok nélkül készítsenek kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket. A sörfőzde a Maglódi úti Főzdeparkban, az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában rendezkedett be.

A HopTop sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, így minden értékes, élő anyag bennük marad, ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

A sörfőzde immár több nemzetközi díjjal is büszkélkedhet. Legnépszerűbb tételeik között olyan különlegességek is vannak, mint a baklava ihlette desszertsör, a tradicionális eisbock vagy a rózsaborssal és sóval ízesített, céklával készült gose.

 

Programok:

 

A HopTop Brewerynél a Nyitott Főzdék Napján ingyenes főzdelátogatásokkal várnak, amelyek regisztrációkötelesek! (A csoportok minimális létszáma 10 fő.)

 

A regisztrációhoz kattints ide!

 

Mindeközben a főzde udvarán Billog burgerek készülnek majd, az üzemlátogatáson kívül pedig két sörcsappal is készülnek, ezekkel a tételekkel:

  • Belga Búza 4,5% – witbier – a Nyitott Főzdék Napja hivatalos söre
  • Bécsi Ászok 5,3% – vienna láger

Lesz egy fotóautomata amin egyedi háttérrel lehet vicces fotókat készíteni. Aki kilátogat a Főzdeparkba, nem csak finom söröket ihat és csocsózhat, hanem egy fotót is haza tud vinni emlékbe!

 

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

hoptop.hu

Facebook:

facebook.com/HopTopBrewery

 

Galéria