HopTop Brewery

A HopTop Brewery 2015-ben kezdte meg a működését. Kezdettől fogva azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszumok nélkül készítsenek kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket. A sörfőzde a Maglódi úti Főzdeparkban, az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában rendezkedett be.

A HopTop sörökről érdemes tudni, hogy nincsenek pasztörizálva és szűrve sem, így minden értékes, élő anyag bennük marad, ugyanakkor a kiemelkedő gondosság és higiénia miatt eltarthatóságuk 1-1,5 év.

A sörfőzde immár több nemzetközi díjjal is büszkélkedhet. Legnépszerűbb tételeik között olyan különlegességek is vannak, mint a baklava ihlette desszertsör, a tradicionális eisbock vagy a rózsaborssal és sóval ízesített, céklával készült gose.

 

Programok:

 

Hogyha tudni szeretnéd, hogy készül a sör, jobban megismerni az alapanyagokat, a HopTop Brewery sörfőzői szívesen körbevezetnek téged és beavatnak a sörkészítés rejtelmeibe!

A Nyitott Főzdék Napján 12 és 18 óra között indulnak ingyenes főzdelátogatások, amelyek regisztrációhoz kötöttek.

Regisztrálok a főzdetúrára!

A főzde épülete előtt pedig csapolt sörökkel, az üzemben tartályból kóstolható tételekkel várnak, lesz csocsóasztal és szuper Billog burgerek is!

 

Cím:

1106 Budapest, Maglódi út 47.

Web:

hoptop.hu

Facebook:

facebook.com/HopTopBrewery

 

Galéria