Hedon Brewing Co.

A Hedon eleinte vándorsörfőzdének indult, három gerilla sörfőző alapította 2014-ben. Balatonvilágoson találtak épületet saját főzdéjükhöz, ahol 2015. augusztusában elindult a sörfőzés, az országban akkor egyik legmodernebbnek számító kisüzemi sörfőzdében.

Az első főzés egy Credo Smash IPA volt, majd követték őt a sorozat többi tagjai és innentől nem volt megállás. Jött a HEDON két zászlóshajója, Charlie Firpo és Johnny Firpo, majd berobbant Helmut egy strandpacskerben, az Indian Summer és az ananászos IPA Colada. A sort pedig a morcos Szergej és az előkelő Katalin cárnő zárta. Büszkeségük és egyben legbalatonibb sörük, a frissen habzó Balatonvilágosi Pilsner.

Kóstold meg a söröket a sörfőzde melletti Főzdeparkban!

 

Programok:

 

A Hedonnál, Balatonvilágoson 17 órától nyitják ki a sörfőzdét az érdeklődők előtt, de jó idő esetén a Taproom már 12 órótól nyitva lesz!

 

Főzdelátogatás:

 

  • A bemutató során lehetősége lesz a vendégeknek az erjesztőtartályból megkóstolni a legfrissebb Hedon söröket!
  • A főzőházban, a technológia iránt érdeklődőknek szól a „Találd meg a víz útját” interaktív játék, amely során arra kell rájönni, hogyan jut el a cefrézőből a víz a komlóforralóba!
  • Betekintés a Charlie Firpo palackozásába

 

Emellett lesz sör kvíz a raktárban, csak erre az estére berendezett vendégtérben, illetve igazán sörözéshez illő meglepetés ételválaszték is várja a látogatókat!

 

Cím:

8171 Balatonvilágos, Petőfi Sándor utca 46.

Web:

hedon.hu

Facebook:

facebook.com/hedonbeer

 

Galéria