Elixbeer Kastély és Sörház

Az Elixbeer Kastély és Sörház páratlanul szép történelmi környezetben, a gyulavári Almásy-kastélyban működik. Az ultramodern látványfőzdében készülő sörkülönlegességekhez többféle gabonát használnak, termékeiket pedig közepes és hosszú ideig érlelik.

A sörfőzde jelenleg tizenegyféle sört készít, közöttük India Pale Ale-t, pilsnert, illetve búzasört is. Termékpalettájukban helyet kapott többféle gyümölcsös termék is. Az általuk készített sörök palackozott formában, és frissen csapolva, akár elvitelre is a fogyasztók rendelkezésére állnak.

 

Programok:

 

Az Elixbeer Kastély és Sörház október 2-ára ingyenes, vezetett főzdelátogatásokkal készül, amelyek a következő időpontokban indulnak:

  • 13:00,
  • 15:00,
  • 17:00 óra.

 

A látogatók megismerhetik a főzde sörmesterét, aki elmeséli a sörfőzde történetét, ismerteti a sörfőzési technológiákat és a teljes sörkészítési folyamatokat. Minden órában sor kerül vezetett sörkóstolásra, melynek díja 2000 Ft/ fő. Ez magában foglal 6×1 dl sört, illetve egy meglepetés tételt! A kóstolók minden óra 20 perckor kezdődnek.

A nap folyamán kézműves hamburger, lepény és egy új különlegességre, buborék gofri vásárlásra is lehetőség lesz, a zenei aláfestésről pedig Jobbágy Zoltán gondoskodik, 16 órától Kepenyes Pál szórakoztatja a jelenlévőket.

A sörfőzde kisvonata Gyula belvárosából minden órában indul a sörfőzdéhez, a gyerekeket pedig kézműves foglalkozással, ugrálóvárral, rendőrségi és tűzoltó bemutatóval várják!

 

 

Cím:

5711 Gyula, Széchenyi utca 71.

Web:

elixbeer.hu

Facebook:

facebook.com/ElixBeer

 

Galéria