Cecei Sörüzem

A Cecei Sörüzem 2020 áprilisában kezdte meg működését, 12 ezer hektoliteres éves induló kapacitással. Az első időszakban csak bérgyártással foglalkoztak, míg saját márkás termékeik gyártását az üzem végleges kialakítását követően kezdték meg 2022 márciusában.

Sörfőző mesterük Turóczi József, aki a magyar sörfőzés egyik legelismertebb alakja, két évtizedes söripari szakmai tapasztalattal és számos nemzetközi sörversenyen elnyert díjjal büszkélkedhet.

A Cecei az ország első natúrsöre, amely hagyományos eljárással, enzimek hozzáadása és erjedésgyorsítás nélkül készül, kizárólag természetes szénsav tartalommal.

A sörfőzde az egyik legmodernebb technológiával rendelkezik Magyarországon, és mind felszereltségében,  mind kapacitásában egyedülállónak számít a kisüzemi szegmensben.

Termékeiket 0,33 literes dobozos, illetve 30 literes hordós kiszerelésben forgalmazzák.

A Cecei Sörüzemben jelenleg hatféle termék készül, a Cecei Gyömbéres Búzasör, a Cecei Meggyes, a Cecei Winter Stout és a Cecei Farmhouse Ale.

 

Programok:

 

Május 20-án, szombaton egész nap nyitva lesz a Cecei Sörüzem, és fantasztikus sörökkel várja a betérő vendégeket!

Összesen négy időpontban indul körbevezetés, amely során megismerheted a sörgyártás folyamatát, a végén pedig természetesen nem maradhat ki a kóstolás sem. A vendéglátók a sörök mellé sós süteményekkel is készülnek.

 

Főzdetúrák időpontjai:

 

  • 9-től 11 óráig
  • 11-től 13 óráig
  • 13-tól 15 óráig
  • 15-től 17 óráig

 

A túrákon alkalmanként maximum 24 fő vehet részt.

 

A sörfőzde boltja is nyitva lesz, így ha sört vásárolnál, erre ez lesz a legjobb alkalom!

 

A Nyitott Főzdék Napján az elsők közt kóstolhatod a sörfőzde két új specialitását is!

 

Cím:

7013 Cece, Arany János u. 4-6.

Web:

cecei.hu

Facebook:

facebook.com/CeceiSörüzem

 

Galéria