Bors Serfőzde

A Győrzámolyon található Bors Craft Brewery 1992-ben kezdte meg működését a Győr régióban. A kezdetben láger manufaktúraként működő serfőzde 2010-ben Magyarországon elsőként vetette bele magát a belga és brit területeken elterjedt felső erjesztésű sörök világába. Számos felső erjesztésű söre sörverseny győztesként debütált, ezért országosan is ismertté válhatott. A Bors Brewery nem mennyiségi gyártó, az eredetileg hobby serfőzdeként működő családi vállalkozás a minőségre kényes vevőréteget szolgálja ár/érték arányban a legjobbak között.

Kóstold meg a Bors Brewery apátsági típusú söreit, vagy ha komlófüggő vagy, a HÉT HALÁLOS BŰN bármelyik IPA, NEIPA, NAHIPA, vagy JUICE IPA tagját… Nem bánod meg! A sörfőzde szezonális söröket is rendszeresen készít, így jelenleg a Bomber, ami egy amber ALE sör érhető el a közkedvelt angol stílus képviselőjeként…

 

Programok:

 

A Borst Craft Brewery június 5-én 9 és 15.30 között várja a látogatókat. Minden páros órában (tehát 10, 12 és 14 órakor) indulnak főzdelátogatások az érdeklődőknek, az általuk készített sörök mellé pedig gulyást és pogácsát kínálnak majd!

 

Cím:

9172 Győrzámoly, Orgona utca 17. (üzlet a Rákóczi út felől)

Web:

cervisia.hu

Facebook:

facebook.com/Bors-Serfozde

 

Galéria