Beer Corner – Viharsarki Sernevelde

A Beer Corner – Viharsarki Sernevelde igazi kézműves látványsörfőzde, ami azt jelenti, hogy a vendégtérből valóban beláthatunk az üzembe, de az érdeklődők – előzetes egyeztetést követően, vezetéssel – be is mehetnek oda, ahol a sörök készülnek.

A sörfőzde éttermében nagy hangsúlyt fektetnek a sörökhöz tökéletesen illeszkedő ételekre, jó időben pedig nem csak a két szintes belső tér, hanem a hangulatos terasz is várja a vendégeket.

 

Programok:

 

A Nyitott Főzdék Napján Gyula városközpontjából (Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont) ingyenes transzfer sörjárat indul rendszeresen (a főzde elektromos kisbuszával). A látványfőzde étterme 11:30-23 óráig várja a vendégeket.

A Beer Corner a’ La Carte kínálata mellett a konyhafőnök kifejezetten erre a napra tervezett fogással készül! (Részletek hamarosan!)

 

Aki közelebbről is szeretne megismerkedni a viharsarki sörök készítésével, a sörfőzdével, az alábbi csomagok közül választhat:

  • 1500 Ft – Vezetett főzdetúra, szabadon választható 3 pohár sör a Pub & Restaurant csapjairól
  • 2000 Ft – Vezetett főzdetúra, szabadon választható 2 pohár sör a Pub & Restaurant csapjairól + 1db 0,30 Corner söröspohár

A főzdetúrák este 12-20 óráig 2 óránként indulnak.

 

Asztalfoglalás, sörtranszfer információk (házhoz rendelés), bejelentkezés főzdetúrára: +36 66 653 697

 

Cím:

5700 Gyula, Almássy Kálmánné tér 1.

Web:

beercorner.hu

Facebook:

facebook.com/corner.viharsarki.sernevelde

 

Galéria