BAZ Beer

A BAZ Beer sörfőzdét 2018-ban a több évszázados tokaji sörfőző hagyományok újraélesztésére hozták létre. A tokaji hegy lábánál főznek újhullámos és klasszikus söröket. Céljuk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör. Azaz a kérdés ne az legyen, hogy – sörös, vagy boros vagy? – hanem sörös és boros is!

 

Programok:

 

A BAZ Beernél október 10-én két óránként indul főzdetúra:

 

  • 10.00
  • 12.00
  • 14.00
  • 16.00
  • 18.00

 

A túrán való részvétel ára 2000 Ft/fő, BAZ Beer pohárral 3000 Ft/fő.

Túránként max 15 fő jelentkezését tudják elfogadni. A túrákon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A regisztrációhoz kattints ide!

 

Sörre bor bármikor! A BAZ Beer szomszédja a Hétszőlő Szőlőbirtok, így nem is volt kérdés, hogy összekapcsolják a környék panorámáját meghatározó birtok bejárását is a nyílt nappal. A 14 órás főzdetúra után lehetőség van bejárni a főzde feletti területet, a birtoktúra “velejárója” egy 3 boros kóstoló is.

A részvétel ára 2390 Ft/fő (ha mind a két túrát bevállalod, BAZ beer pohárral együtt 5000 Ft a csomagár). A túrákon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges! A regisztrációhoz kattints ide!

 

Ismerkedj meg a receptúra felelősökkel! A Hoptimista csapata ebéd után bevezeti a vállalkozó kedvűeket a házi sörfőzés rejtelmeibe. Főzz egy sört velük!

 

A Nyitott Főzdék Napja alkalmából a BAZ Beernél vendégeskedik a Paulay Borház borásza, Hudák Peti is, aki igen otthonosan mozog a sörfőzés rejtelmeiben és szabadidejében sört főz! A Paulay borok mellett ki tudja, talán még egy-két sört is kóstolhatsz tőle!

 

Ugyancsak vendégként lesz jelen Tokaj-Hegyalja új és izgalmas kincse a Seven Hills Distillery kézműves gin és whisky főzde. Ezen a napon megismerkedhettek a gin rejtelmeivel, fűszereivel, történelmével is, és természetesen kóstolóval is várnak!

 

Ha már van sör és sajt, bor és sajt párosítás, akkor nem volt kérdés, hogy október 10-én sajtos is kell, a “szomszédból” érkezik majd a Tokaji Sajtos is!

 

Ami pedig az ételeket illeti, a Tisza másik oldaláról, Tiszlökről átdobja a horgonyt erre a napra a BAZ Beerbe a Horgonyzó Kisvendéglő!

 

A hangulatról pedig Czabányi Attila fog gondoskodni, mert zene az kell!

 

Cím:

3910 Tokaj, Tarcali út 95.

Web:

baz.beer

Facebook:

facebook.com/BAZbeer

 

Galéria